jeudi 25 août 2016

SUCUL de la cura Breuss

SUCUL

Ingrediente: bio

pt 250 ml SUC
sfecla rosie, g
300
morcovi, g
100
radacina de ţelină
100
ridiche neagra
30
cartof (facultativ)
70


Masinaria pe care o folosim este un Kuving's B9000.
Breuss spune sa bem minimum 125 ml de SUC pe zi.
Tot el spune ca putem bea intre 125 si 250 ml sau, daca ne e foame tare, sa bem pana la 500 ml pe zi.

Astfel incat, pt prima zi am preparat  2 x 500 ml, pt 2 persoane.
Dar nu l-am baut tot. A doua zi (adica azi) l-am reimpartit intre noi doi si am avut fiecare cate 250 ml. Eu chiar mai putin, pt ca seara mi se aplecase de la SUC din cauza gustului de cartof.
Breuss spune ca nu trebuie sa punem cartof neaparat si ca, daca totusi il punem si nu ne place, inseamna ca ficatul nostru nu are nevoie de el. Asa ca, de maine, am sa fac un SUC pt mine (fara cartof) si altul pt Doru (cu cartof). Doru spune: "dupa ce ca nu mancam mare lucru, eu nu am sa ma privez de cartof!" OK. :-)

NB: ingredientele acestea au proprietati specifice, fiecare luate in parte. Dar presupun ca, in combinatia aceasta, se mai obtin si alte proprietati sinergice, greu de decelat pt mine. Sau chiar anulari de proprietati?



Aucun commentaire: