-- 1 cana buna ca de cafea, cu orez complet (dar poate fi si quinoa, si bulgur complet, sau cuscus) - se fierbe si se scurge daca e necesar
-- 1 vanata mijlocie (dar poate fi si mare), spalata, debarasata de codita si sepale, taiata in felii de 1 cm (cu coaja cu tot!), date prin faina si rumenite in ulei de arahide (se pare ca rezista celmai bine la temperaturi inalte)
-- 1/2 brocoli taiat in buchetele (ma gandesc ca putea sa fie si conopida, de ce nu?)
-- seminte de dovleac, prajite putin - cate seminte? - pai eu am pus cat sa acopar fundul unei tigai cu diametrul de 20 cm, sa nu am dificultati la prajire, sa fie un singur strat
-- 2 rosii
-- 1/2 cepa taiata marunt
-- sos de soia dulce
(ha! tocmai a batut-o Justine pe Venus, la U.S. Open!!!)
-- sucul unei lamai
-- ulei de masline
-- tabasco rosu
==> iarasi a iesit o salata extra! nu stiu ce sa ma fac cu atata talent culinar vegetarian 100%
:-)
1 commentaire:
mmmmmmm ce bine arata!
si cred ca e si foarte gustoasa!!!
mi-ai facut pofta Vio :-)
Enregistrer un commentaire